Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Blog

Ragyogj napsütésben: A tökéletes nyári hajápolás titka

2024.06.12. 15:52Ragyogj napsütésben: A tökéletes nyári hajápolás titka

Ahogy beköszönt a nyár, a melegben, a strandon és a vakító napsütésben eltöltött napoknak megvan a maguk varázsa. De miközben élvezzük a strandolást, ne hagyjuk figyelmen kívül a hajunkat sem! A nap sugarai nem csak bőrünkre, de hajunkra is hatással vannak, így érdemes néhány praktikus hajápolási fortéllyal felkészülni a nyári kalandokra.

A gyantázás utáni bőrirritáció kezelése

2024.05.30. 13:28A gyantázás utáni bőrirritáció kezelése

A gyantázás a szőrtelenítés egyik leghatékonyabb módszere, amely hosszabb ideig tartó simaságot biztosít a bőrnek. Azonban, mint minden szépségápolási eljárás, a gyantázás is okozhat bőriritációt és kellemetlenségeket. Az alábbi cikkben bemutatjuk, hogyan kezelheted a gyantázás utáni bőriritációt, és ajánlunk néhány kiváló minőségű terméket, amelyek segíthetnek a probléma enyhítésében.

FÓRIZS NIKOLETTA - SUBRINA ÚJDONSÁGOK 2024

2024.05.31. 12:34FÓRIZS NIKOLETTA - SUBRINA ÚJDONSÁGOK 2024

Fórizs Nikoletta immár tíz éve dolgozik a szakmában, a Stella Zrt. berkeiben pedig, a Subrina Professional oktatófodrászaként öt éve. A Subrina világszerte 90 országban van jelen, folyamatos megújulás jellemzi a márkát mind minőségben, mind megjelenésben, mind a trendek követésében.

Téli Illóolajok: Az Évszak Varázsa a szalonokban

2024.05.22. 11:45Téli Illóolajok: Az Évszak Varázsa a szalonokban

Ahogy az év vége közeledik, az ünnepi időszak és a téli hónapok kellemes légköre felidéz bennünk bizonyos illatokat. Az illóolajok, melyek a hideg évszakhoz kapcsolódó aromaösszetevőket hordozzák, nemcsak a léleknek nyújtanak melegséget, de számos pozitív hatással vannak az érzékszervekre és a bőrápolásra is.