Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Jogi nyilatkozat

A stellart.hu és a stellabeauty.hu weboldalak kiadója és üzemeltetője a Stella Zrt. (1142 Budapest, Szőnyi út 41.)

A stellart.hu és a stellabeauty.hu szerkesztőségének elérhetőségei:

E-mail: info@stellart.hu 

Székhely: 1142 Budapest, Szőnyi út 41.

Levelezési cím: 1142 Budapest, Szőnyi út 41.

Cégjegyzékszám: CG-0110-043634

Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság

Adószám: 12316539-2-42

Bankszámlaszám: 10200940-22034676-00000000

A cég honlapja: www.stellazrt.hu

A cég webáruházának honlapja: www.stellabeauty.hu

Vevőszolgálat: H, K, Cs: 8-16:30, Szerda: 8-18, Péntek: 8-15

A Stella Zrt. weboldalaival kapcsolatos munkatársak:

www.stellazrt.hu  - Marketing

www.stellabeauty.hu - Vevőszolgálat

www.stellazrt.hu és a www.stellabeauty.hu weboldalakat tervezte: __________________ Kft.

Az oldalak bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatban minden jog fenntartva!

www.stellazrt.hu és a www.stellabeauty.hu weboldalak tulajdonosa és üzemeltetője a Stella Zrt. (1142 Budapest, Szőnyi út 41.)

A Stella Zrt. biztosítja minden weboldalára látogató, azon keresztül regisztráló vagy webáruházán keresztül vásárló részére, hogy személyes adatait lehetőségeihez képest mindig körültekintően, biztonságosan és szigorúan diszkréten kezeli.

 

 

  1. Általános szabály

A Stella Zrt. honlapjára (www.stellazrt.hu) és webáruházába (www.stellabeauty.hu) történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyarország jogszabályaival összhangban megengedett.

  1. Szerzői jog

Az Stella Zrt. honlapja és webáruháza szerzői jogvédelem alatt áll. A Stella Zrt. kizárólagos tulajdonosa a weboldalán és webáruházán található bármely szövegnek, képnek, hanganyagnak, szoftvernek és más anyaghoz kapcsolódó szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak.

A weblapra / webáruházba látogatók jogosultak a weboldalon / webáruházban közzétetteket olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban ez minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű lehet.

Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül a Stella Zrt. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.

  1. Védjegyek

Minden, a Stella Zrt. weblapján / webáruházán használt védjegy (márkanév, logo stb.) a Stella Zrt. tulajdonában vagy licenszhasználatában áll.

  1. A honlap tartalma

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a Stella Zrt. nem ad garanciát.

Sem a Stella Zrt. sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért, amelyek a Stella Zrt. weboldalára / webáruházába történő belépésből vagy azok használatából erednek.

A Stella Zrt. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

 

  1. Kapcsolódó honlapok

A Stella Zrt. weboldala / webáruháza tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetoséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a Stella Zrt. csupán hozzáférést közvetít, azonban sem a Stella Zrt., sem az alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Stella Zrt. valamely tagja, alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.