Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Lady STELLA Oliva Bázis Masszázsolaj 5000 ml

Cikkszám:PWS0029
17 988 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

Lady STELLA Oliva Bázis Masszázsolaj 5000 ml Bőrbarát, nem tartalmaz mesterséges színezéket és illatanyagot Ideális, jól csúszó közeget biztosít a masszírozáshoz, így kevés mennyiséggel is lehetővé válik a masszírozás. Megfelelően kiválasztott aktivátor (növényi illóolaj) vagy ampulla adagolásával kiválóan alkalmas kozmetikai (arc és dekoltázs) masszázshoz, alakformáló masszázshoz, frissítő testmasszázshoz, sport-, és gyógymasszázshoz egyaránt. Hatása a Lady Stella aktivátorokkal tovább fokozható. 


A Lady Stella és Golden Green masszázsolajak finomított, természetes eredetű növényi olajokból készülnek, melyek jelentős része hidegen sajtolt, emellett bőrbarát és VEGAN formulájúak, melyek kellemes kényeztetést nyújtanak akár a vendégek részére, akár otthoni használat során. Speciális fejlesztésnek köszönhetően jól csúsznak, mégis a használat után a bőr nem marad annyira olajos érzetű, mint egy átlagos masszázsolaj használat után. A kizárólag természetes eredetű olajak gondoskodnak a bőr védelméről és a maximális bőrbarát formuláról.


Parabén 0%


Kőolajszármazék, paraffin 0%


Szilikon 0%


VEGAN formula


Természetes tartósítószerrel


Színezék és illatmentes


Használati tanács: Használatát javasoljuk kézi és gépi masszázshoz. A szükséges mennyiségű olajjal végezzük az alkalmazott masszázstechnikát

Tulajdonságok
Márka:
Lady Stella
Tömeg:
5.11 Kg
Hossz:
11 Cm
Szélesség:
18 Cm
Magasság:
28 Cm
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.