Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk
- 50 %

Catherine Arley  Glow Like A Star Hologram Highlighter 2058

Cikkszám:UKS0598
5 606 Ft / db 2 803 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

CATHERINE ARLEY GLOW LIKE A STAR HOLOGRAM HIGHLIGHTER 2058

POR ÁLLAGÚ

Varázsolja a sminket kivételesen egyedivé az extravagáns holografikus színeket tartalmazó GLOW LIKE A STAR HIGHLIGHTER hologram segítségével! Napjainkban a highlighter már minden sminkes palettáján ott kell legyen, de ha igazán kimelkedő, látványos, különlegesen feltűnő végeredményt szeretne elérni, dobja fel a sminket a rosegold, lila hologram, valamint a rózsaszín páratlan árnyalataival! A három különböző árnyalatú por selymes textúrája könnyen felvihető, irizáló csillogása kiemeli a bőrt, a fényesen csillogó, tükröződő részecskék karaktert adnak az arcnak.

Milyen hatást érhetünk el a highlighter használatával? 

A highlighter használata során fényvisszaverő pigmenteket viszünk fel a bőrre, melyekkel könnyen kiemelhetőek az arc egyes területei. Így például az orrnyergen alkalmazva keskenyíti az orrot. Amennyiben az arccsontot hangsúlyozzuk, az arc keskenyebbnek, az arcvonások pedig lágyabbnak tűnnek. Mindenekelőtt a természetes ragyogás teszi a bőrét sugárzóvá – fiatalabbnak, üdének és egészségesnek tűnik. 

A paletta hivalkodó, egyedi színei széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé: a fesztiválok, parti sminkek, fotózások elengedhetetlen kellékei, de a bátrabbak akár nap közben is viselhetik ezeket a különleges árnyalatokat. Használja az arc kiemelkedő pontjaira, úgymint arccsontra, az orr vonalára, a szemöldök csontra felhelyezve a figyelemfelkeltő, tökéletesen csillogó végeredményért!

Tulajdonságok
Márka:
Catherine Arley
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.