Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Professzoinális Bubble Wax Monoi de Tahiti Hideggyanta Spray 150ml 4945

Cikkszám:UKS0792
4 428 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

Bubble Wax Hideggyanta spray Monoi De Tahiti érzékeny bőrre arcra, testre, bikini vonalra 50ml 4945

Egyedülálló innováció a világon, egyedülálló szabadalommal, mely forradalmasítja a szőrtelenítést! Tiszta, egyszerű. gyors és illatmentes szőrtelenítés, melegítés nélkül! – Érezni fogod a különbséget! Azonnal és könnyen használható, gyantalehúzócsík segítségével. Dermatológiailag tesztelt, garantált a maximum biztonságosság és tolerancia. Gyengéd, fájdalommentes használatot tesz lehetővé, még a legérzékenyebben bőrön is. Arcra, testre is alkalmas. A hagyományos meleg eljárásos szőrtelenítéshez képest csökkenti a bőrpír előfordulását és nem okoz égési tüneteket, ráadásul időt spóroló!

Figyelmeztetés: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Napfénytől, hőtől védendő. Nem érheti 50 °C/122 °F hőmérsékletet meghaladó hő.

Gyermekektől elzárva tartandó.

Kerülni kell a szembejutást! Gyulladt, irritált, pattanásos, aknés, sebes, égett ill hajszálértágulatos, visszeres bőrön, anyajegyen nem alkalmazható. Használat után 24 óra elmúltával alkalmazzunk dezodort, parfümöt vagy alkohol bázisú tonikot a kezelt bőrfelületen. Első használat előtt végezzen bőrpróbát, majd 24 óra elteltével használja nagyobb felületen.  

Korlátlan minőségmegőrzési idővel.

Professzionális termék.

Tulajdonságok
Márka:
Ro.ial
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.