Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Tű Nélküli Mezoterápiás Készülék B-2015

Cikkszám:04030618019001015Professzionális termékeinket kizárólag regisztrált Szakemberek és szerződött Kereskedők vásárolhatják!
Termékleírás
Tű Nélküli Mezoterápiás Készülék B-2015
Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai eljárása az elektroporáció – tű nélküli mezoterápai, amely mikrobiológiai tisztaságú hatóanyagokat juttat a bőt mélyebb rétegeibe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, amelyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. További előnye, hogy nincs fájdalomérzet és duzzanat, a kezelés kellemes érzés a vendég számára.
A STELLA B-2015 mezoterápiás készülékhez kifejlesztett Lady STELLA MesoComplex arc - és testkezelő termékcsalád mikrobiológiai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz. Tömény hatóanyag koktéljának 90%-a az elektroporációs eljárás segítségével közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását. Bármely eddigi módszernél jóval hatásosabbak a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késleltetése, feszesítés, ránctalanítás, szeborreás bőrök kezelése, zsírbontás és cellulítkezelés területén.
Tulajdonságok
Márka:
STELLA
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.