Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

Új év, új akciók, új kihívások – a Stella 2024-ben tovább száguld!

2024.01.25. 14:56

Új év, új akciók, új kihívások – a Stella 2024-ben tovább száguld!

 

 

Az évkezdés mindig izgalmas időszak a Stella Zrt. életében, ez 2024-ben sincs másképp. Most is energikusan és nagy lendülettel vágtunk neki az évnek, új tervekkel, célokkal a fejlődés és vásárlóink elégedettsége érdekében.

 

A januárban elindított Évkezdő Akció egyértelmű üzenetet hordoz Vásárlóink és Partnereink számára: számíthatnak a Stellára az év folyamán! Az akció magába foglal különleges kedvezményeket, csomagajánlatokat, amelyek még könnyebbé és elérhetőbbé teszik, hogy az érdeklődők kipróbálják és élvezhessék a Stella termékeit.

 

A Valentin-nap közeledtével a szerelmesekre is gondoltunk! Különleges Valentin napi Szívvel Szívesen” ajándékcsomagokat állítottunk össze, melyek azon kívül, hogy minőségi és változatos termékeket tartalmaznak, szív formájú ajándék kulcstartót is rejtenek. Azok számára, akik a szeretteiknek egyedi és minőségi ajándékokat keresnek, a https://stellabeauty.hu/valentin-napi-akcio kínálatában megtalálhatják a tökéletes meglepetést.

 

A Stella az innováció terén kozmetikai vonalon is nagy lépéseket tesz. Új eljárások és hatóanyagok kerültek középpontba, amelyek a legmodernebb technológiákat és kutatási eredményeket felhasználva biztosítják a kiváló minőségű és hatékony termékeket. A Lady Stella termékek újításait személyesen is megismertetjük a szakemberekkel az év folyamán, szakmai előadások és turnék alkalmával, amelyek során a kozmetikusok közvetlenül, első kézből találkozhatnak az újdonságokkal és tehetik fel kérdéseiket a téma szakértőinek.

 

A fodrászati területen is számos új termék várható, amelyek minden szakmai igényt kielégítenek. A Stella folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci trendeket, és olyan termékeket kínál, amelyek a fodrászok és vendégeik igényeire szabottak, mindemellett elkötelezettek a minőség és a sokoldalúság mellett.

 

A vásárlói igények kulcsfontosságúak a Stella számára, ezért szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt fedezzük fel az újdonságokat és fejlesztéseket az idén!

Kövessenek minket közösségi média felületeinken és látogassanak el rendszeresen webshopunkra! Tartsanak velünk, és éljük át együtt a fejlődés és innováció izgalmas pillanatait!

Facebook: https://www.facebook.com/stellazrt

Instagram: https://www.instagram.com/stellazrt/

Youtube: https://www.youtube.com/user/Stellazrt

Tiktok: https://www.tiktok.com/@stella_zrt