Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

FANTASZTIKUS HÍR! Mindenki emeli, mi csökkentjük árainkat!

2023.10.19. 14:38

FANTASZTIKUS HÍR! Mindenki emeli, mi csökkentjük árainkat!

De hogy is lehet ez?

A nagy gyártási volumennek és a kedvező világpiaci tendenciáknak köszönhetően ÁRCSÖKKENTÉST tudtunk véghez vinni a Lady Stella és Golden Green masszázsolajainknál, melyet mind Kereskedő Partnereinknek, mind a Szakma képviselőinek is továbbadunk, hogy mindenki tudjon sikereinkből részesülni, sikereinken osztozni.

 

A 100%-os tisztaságú természetes összetevők és növényi olajak kizárólagos felhasználásával készült Lady Stella és Golden Green masszázsolajak igazi kényeztetést jelentenek a testnek és léleknek egyaránt! Kizárólag természetes, bőrbarát összetevőket tartalmaznak, VEGAN formulával, így nem okoznak allergiás reakciót a legérzékenyebb bőröknek sem. Nem tartalmaznak parabént, paraffint, mesterséges színezéket, mesterséges tartósítószert, szilikont, kőolajszármazékot, így természetes módon gondoskodnak a bőrről. És még egy különlegesség! Speciális fejlesztésünknek köszönhetően masszázsolajaink kellemes csúszós érzetet biztosítanak, extra regeneráló és bőrpuhító tulajdonsággal, de masszázs végén mégsem marad kellemetlen olajos érzetű a bőr.

Gyártósorunk folyamatosan frissen gyártja masszázsolajainkat, melyek most 250ml-es, 1000ml-es és 5000 ml-es kannás változatban kaphatók.