Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

Bemutatkoztak a Lady Stella Szuperkoncentrátumok

2024.02.28. 17:10

Új út a hatékony szépségápolásban

 

 

  1. február 19-én egy rendkívül izgalmas esemény zajlott a Stella Oktatóstúdióban, amikor a „Szupererők Bevetésen” címmel meghirdetett Kozmetikus Nyílt Napon bemutatkoztak legújabb fejlesztéseik, a Szuperkoncentrátumok. Az esemény nem csupán a helyszínre érkező kozmetikusoknak nyújtott lehetőséget arra, hogy személyesen megismerjék ezt az innovatív termékcsaládot, hanem azoknak is, akik nem tudtak részt venni személyesen, élő online közvetítés révén követhették az eseményeket.

 

Major Andrea, a Stella oktató kozmetikusa, egy érdekes, informatív előadást tartott a Szuperkoncentrátumok hatóanyagairól.

 

Az előadás során feltárta ezeknek az összetevőknek a tudományos hátterét és bemutatta, hogy hogyan járulnak hozzá a hatékony szépségápoláshoz. Ahogy elhangzott, ezek a koncentrátumok nem csupán egy újabb termék a piacon, hanem valódi áttörést jelentenek a kozmetikai iparban.

 

De mi is teszi különlegessé ezt a termékcsaládot?

 

A Lady Stella Szuperkoncentrátumok különlegessége, hogy míg a piacon lévő hasonló termékek általában 3-5% hatóanyag tartalmúak, a Lady Stella Szuperkoncentrátumok 10% STABILIZÁLT hatóanyagot tartalmaznak! Ez a stabilizált formula lényegesen hatékonyabb megoldást nyújt, mint a mesterséges stabilizátorral kiegészített termékek.

Ezek az összetevők nem csupán felületi szinten hatnak, hanem mélyen behatolnak a bőrbe, így biztosítva a hosszantartó és látványos eredményeket.

 

Az előadás során kiemelték a Szuperkoncentrátumokban található hatóanyagok sokoldalúságát is. A kozmetikusok számára ezek a termékek szinte minden bőrtípusra és problémára alkalmazhatók, így lehetőséget teremtenek arra, hogy a szalonokban szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek. A kozmetikusoknak nem kell teljesen új protokollt tanulniuk, hanem egyszerűen beilleszthetik ezeket az innovatív termékeket a már meglévő kezeléseikbe.

 

A Lady Stella Szuperkoncentrátumai nem csupán a kozmetikusoknak kínál új lehetőségeket és eszközöket, hanem a vendégek számára is garantálja a hatékony és kielégítő eredményeket. Az eseményt követően izgatottan várjuk a szakma tapasztalatait a termékekről!

 

A 8 féle Szuperkoncentrátumról még több információt talál itt: https://stellabeauty.hu/termekek?search_keywords=szuperkoncentratum