Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Hírek

A szakmai nyílt napok hatalmas sikerrel zárultak

2023.05.23. 13:27

Fantasztikusan jól sikerült a Stella májusi szakmai nyílt napja. A több mint 100 érdeklődő nemcsak az új technikákkal, tudásanyaggal ismerkedhetett meg a Subrina és a Lady Stella márkák által, hanem élményekben is gazdag napot tölthetett el a Stella Tréning Stúdióban.

A fodrász szakemberek Fórizs Niki Subrina hajszíntrend bemutatóján elméleti és gyakorlati ízelítőt kaptak a speciális festési technikákból, szőkítés legújabb technikáiból – bayalage és foilayalage - árnyalás, őszhajfedés, gyakori hajszínváltoztatás módjairól, a 2023 nyári divatszineiből, majd laza. és látványos kontytechnikával fejezve be a festési eljárásokat. Mindebben a Subrina Permanent Colour hajfestékek, a Demi-Permanent ammóniamentes árnyaló festékei és a Subrina Style termékek segítettek. Természetesen az oly népszerű Barberstyle is porondra került Wajandt Barna és Huber Frank tolmácsolásábanGa.ma és Kiepefodrász eszközök és gépek segítségével.

A Lady Stella Koktélparty Szakmai Kozmetikai Nyílt Napon Major Andrea Mesterkozmetikus, a Stella Zrt. Kozmetikai Oktatás Vezetője, a teljesen megújult, természetes hatóanyagokat tartalmazó, Vegan formulájú Lady Stella családok gyakorlati hasznosítását mutatta be elméletben és gyakorlatban, a szalonokban alkalmazható technikák tükrében, kiegészítve speciális masszázstechnikákkal, melynek végeredményeképp látványosan feszesebb, simább, egységesebb egészségesebb tonusú bőrt és elégedettebb vendéget kapunk. Az előadás érintette a forradalmian új Lady Stella koktélok által történő hatásfokozást, akár manuálterápiás akár elektrokozmetikai géppel történő kezelések során. Nemcsak az elméleti technikák, de a Lady Stella termékekkel és Q-bal oxygéngenerátoros géppel történő gyakorlati bemutató hatékonysága is lenyűgözte a szakembereket, és mindezt olyan szalonkezelési ajánlatokat adva, melyeknél a kezelés ár-érték aránya szinte felülmúlhatatlan legyen.

Ez a nap egy ízelítőt adott a teljesen megújult Stella termékválasztékról, a legújabb szalontechnikákról, de természetesen nem volt elég mindenre, ezért a Stella várja szeretettel fodrász és kozmetikus tanfolyamain a tovább fejlődni vágyó szakembereket elméleti és gyakorlati oktatással :

https://stellabeauty.hu/kepzesek

A nyílt napon a szakemberek pedig nemcsak tudásanyaggal, de egy értékes ajándékcsomaggal, különböző kedvezményekkel és stellabeauty.hu webáruház kuponnal is térhettek haza. Az őszi turné állomásai még nem véglegesek, de addig is tanfolyamaink lehetőséget nyújtanak a speciális és tematikus tudásanyag elsajátítására.

Profiknak, profiktól – egy kis élvezettel, sok-sok szaktudással fűszerezve! – STELLA Zrt.