Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Subrina Recept Styling Natural Look Hajformázó Krém 150 ml 60852

Cikkszám:UFL0064
2 990 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

Subrina Recept Styling Natural Look Hajformázó Krém 150 ml 60852 a matt és természetes frizura eléréséért

 

A styling termékek sok esetben a korpásodás okozói is lehetnek. Legfőképp azok, melyek túl agresszív hatást gyakorolnak a fejbőrre, kiszárítják és ezáltal érzékennyé teszik a fejbőrt.

A Subrina Recept új styling termékei kifejezetten problémás és érzékeny fejbőrre, hajhullásra, korpásodásra hajlamos hajra lett fejlesztve. Azon túl hogy erősítik a haj szerkezetét, olyan aktív hatóanyagokat is tartalmaznak, melyek meggátolják korpa kialakulását, emellett stimulálják a haj növekedését. Gyengéd és kíméletes a fejbőrhöz és kizárólag olyan illatanyagot tartalmaz, mely semmilyen allergént nem tartalmaz.

 

Subrina Recept Styling Natural Look Hajformázó Krém fő hatóanyagai: guarana kivonat, teafa olaj és glycerin, emellett hajerősítő összetevők

 

A Guarana kivonat magas százalékban tartalmaz természetes koffeint, amely felgyorsítja a fejbőr mikrokeringését, stimulálva ezzel a hajhagymák működését, ezáltal serkenti a hajnövekedést.

A teafa olaj antiszeptikus hatása nyugtatja a fejbőrt, csökkenti az irritációt és gyulladásos folyamatokat, antibakteriális és gombásodás elleni tulajdonságának köszönhetően hatékony a korpásodás megelőzésében és elmulasztásában.

Glycerin hidratálja a fejbőrt.

Közepes styling hatást biztosító termék a matt és természetes frizura eléréséért.

Alkalmazza száraz hajon, majd alakítsa ki vele a kívánt frizurát.

Tulajdonságok
Márka:
Subrina
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.