Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Subrina Professional Lightener Master Mikrogranulátumos Szőkítőpor 7Árnyalat 500 gr 060552

Cikkszám:UFS0496Professzionális termékeinket kizárólag regisztrált Szakemberek és szerződött Kereskedők vásárolhatják!
Termékleírás

Subrina Professional Lightener Master Mikrogranulátumos Szőkítőpor 7Árnyalat 500gr 060552

A porzás mentes szőkítőpor hatékony megoldás a hajszőkítéshez, kifejezetten előnyös a vastagszálú, zárt szerkezetű hajak esetében. A haj szerkezetétől függően akár 7 árnyalatig lehetővé teszi a szőkítést.
Keverési aránya: 1:2.

Használata: készítse elő a szőkítőport műanyag- vagy üveg-, porcelán tálban (NE használjon fém tálat!). Hajfestő ecset segítségével csomómentesre, homogén krém állagúra keverjük. Felhasználás: a kikevert elegyet azonnal fel kell használni. Vigye fel egyenletesen a száraz hajra. Hatóidő: A haj szerkezetét és állagát, valamint a kívánt szőkítés mértékét figyelembe véve maximum 60 perc. Ne használjon hőhatást! Alaposan öblítse le vízzel, majd mossa meg Subrina Care Hydro Samponnal, ezt követően árnyalja, majd tegye rá a Color Lock sampont és hajpakolást.


12%-os krémhidrogén használata tilos!


Figyelmeztetés: Szőkítés előtt alaposan vizsgálja meg a fejbőrt, mert bármilyen sérülés vagy seb esetében a Lightener Master szőkítőpor használata nem javasolt. Használat előtt fejbőr érzékenységi teszt elvégzése ajánlott. Alkohollal tisztítson meg 1 cm2 fejbőr felületet az egyik fül mögött. Vigyen fel kis mennyiségű bekevert szőkítőt a megtisztított bőrfelületre. 30 perc elteltével távolítsa el a krémet pamut törölköző segítségével és mossa le vízzel. Ha a következő 24 órában bármilyen bőrelváltozás (irritáció, viszketés vagy duzzanat) jelentkezik, akkor ne használja a Lightener Master szőkítőt. A bekevert szőkítőkrém hidrogén-peroxidot tartalmaz. Kerülje az érintkezést a szemekkel.

Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.