Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

SUBRINA Recept Lotion Anti Dandruff Hajszesz Korpásodás Ellen 200 ml 52217

Cikkszám:UFL0020
1 990 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

SUBRINA Recept Lotion Anti Dandruff Hajszesz Korpásodás Ellen 200ml

A haj és a fejbőr leggyakoribb problémáinak hatékony kezelésére és megoldására fejlesztették ki a SUBRINA RECEPT hajápoló családot, amelyben a természetes növényi összetevők az aktív hatóanyag komplexekkel kiegészülve oldják meg a problémát anélkül, hogy a fejbőr egészséges mikroflóráját megzavarnák. A termékcsalád valamennyi tagja dermatológiailag tesztelt, vagyis nem tartalmaznak a szervezetre ártalmas anyagokat és adalékokat, ezáltal nem váltanak ki allergiás reakciókat.


Hatékonyan szünteti meg a korpát és megakadályozza annak újbóli kialakulását. Elasteb aktív hatóanyagtartalma révén hosszantartóbb hatást biztosít, pentavitin tartalmával csökkenti a fejbőr irritációját, a bíbor kasvirág kivonat nyugtatja az irritált fejbőrt.

 

Használata: Célszerű a korpásodás elleni hajszesz és a SUBRINA RECEPT korpásodás elleni sampon együttes használata. A hajszeszt egyenletesen vigye fel a megmosott hajra, alaposan masszírozza a fejbőrbe, majd készítse el a kívánt frizurát. A hajszeszt ne mossa ki a hajból! Javasoljuk használatát egy hónapon keresztük heti kétszer, ezt követően pedig hetente egyszer.

Tulajdonságok
Tömeg:
0.2 Kg
Hossz:
5.5 Cm
Szélesség:
3.5 Cm
Magasság:
18 Cm
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.