Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk

Ga.Ma Professzionális Iq2 Hajszárító RoseGold PH6075.RG

Cikkszám:03040204801907009
119 000 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

Ga.Ma Professzionális Iq2 Hajszárító RoseGold PH6075.RG Ga.Ma Professional IQ2 egy újgenerációs hajszárító, mely az IQ Perfetto okos hajszárító továbbfejlesztett változata.


Az IQ2 magába foglalja a könnyedséget, eleganciát; forradalmasítja a kis súly és nagy teljesítmény egyensúlyát! Az IQ2 újgenerációs, okos hajszárító egy szuper könnyű (294 gr), ultra hatékony hajszárító, a beépített Venturi hatásnak és magas teljesítménynek köszönhetően lecsökkenti a hajszárítás idejét, optimalizálja az energiafelhasználást, azaz idő- és energiahatékony is. Teljesítménye hétszer erősebb a korábbi AC/DC motorokhoz képest és háromszor hosszabb a hajszárító élettartama. Az IQ2 Hajszárító használata forradalmasítja a hajszárítást, csillag alakú szűkítőjének köszönhetően kiválóan alkalmas a vékonyszálú hajak és érzékeny fejbőrűek hajszárítására is.


IQ2 technikai jellemzői: Ultra könnyű: 294 gr Oxy-Active technológia (Color Lock és Antisztatikus hatás, hidratálja és rugalmassá teszi a hajat) Venturi hatás (megtöbbszörözi a motor által generált légáramlatot extra energia igénybevétele nélkül, csökkentve a szárítási időt.)


Autómatikus öntisztító funkció és emlékeztető mód készenlét üzemmód turbó funkció (30 mp alatt 120000-esmotor fordulatszám) beépített hőmérséklet érzékelő 7x erősebb teljesítmény (AC/DC motorokhoz képest) 3x hosszabb élettartam.


Az IQ2 okos Hajszárító doboz tartalma:


2db kétrétegű szűkítő eltérő méretben, mágneses csatlakozással


1db Csillag alakú szűkítő a Venturi üzemmódhoz (érzékeny fejbőrre, vékonyszálú hajhoz)


1db diffuzer a mélyhullámokhoz


1db „okos pad” a készenléti módhoz 1 db kefe a szűrők tisztításához


1db törlőkendő 

Tulajdonságok
Márka:
Ga.Ma
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.