Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk
- 49 %

Agiss Gyantacsík Szett Természetes Plumera Virág kivonattal (kék) vegyes csomag 21112

Cikkszám:UKS0743
1 145 Ft / csomag 573 Ft / csomag ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

Agiss gyantacsík KIT plumeria kivonattal –  minden bőrtípusra 21112

Élvezd a kényelmes otthoni szőrtelenítést és a bőr bársonyos simaságát akár 4 héten keresztül az Agiss gyantacsíkokkal, melyek hidratáló hatású természetes módon kinyert trópusi pluméria virág kivonatot (Hawaii rózsa) tartalmaznak. A rövidebb szőrszálakat is hatékonyan távolítják el. Gazdaságos 41 darabos kiszerelésben. Alkalmazható a láb, a kar, a hónalj, a bikinivonal, és az arc gyantázására. A csomag tartalma: 20 db testre való, 8 db hónaljra és bikini vonalra való és 8 db arcra való gyantacsík, valamint 5 db tisztítókendő. Használat után a bőr kellemesen selymes és hidratált lesz. A nyaralások, utazótáskák praktikus és nélkülözhetetlen kelléke is.


Használat: gyantázás előtt bizonyosodjon meg róla, hogy a bőr teljesen tiszta és száraz. Válassza szét a szalagokat, helyezzen egy szalagot a bőrre, és dörzsölje meg többször a szőrszál növekedésével egyező irányban, mely a kéz melegére megolvad és a gyanta a szőrszálakba tapad. Feszítse ki a bőrt. Minél gyorsabban húzza le a szalagot a szőrnövekedéssel ellentétes irányba, egy mozdulattal. A szalagokat többször is használhatja, mielőtt elvesztenék tapadásukat. A gyantamaradékot távolítsa el a dobozban található tisztító kendővel.
Ne használja visszeres bőrfelületen, hegeken, anyajegyen, pattanásos, repedezett, irritált vagy leégett bőrön, illetve akkor, ha korábban allergiás reakció alakult ki Önnél a gyantázás miatt.

Tulajdonságok
Márka:
AGISS
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.