Stella Zrt.
Stella Zrt.
Információk
%

Filmwax gyöngy gyanta speciális formulával flex 400gr multocolor extra erős 400gr 4147

Cikkszám:UKS0023
3 588 Ft / db 3 468 Ft / db ÁFÁ-t tartalmazzaRaktáron
Termékleírás

Filmwax gyöngy gyanta speciális formulával flex 400gr multocolor extra erős 400gr 4147

Diamond Collection – elasztikus superior filmwax gyöngyök specialis formulával minden bőrtípusra, a test bármely részének szőrtelenítéséhez– Brilliance

Pink, White és Red waxgyöngyökkel a kedvezőbb hatás és még jobb eredmény elérése érdekében.

A 3féle mikrokristályos gyöngy (a red colophonium tartalmú) speciálisan fejlesztett keveréke biztosítja a 100%-os szőrtelenítő hatást minden bőrtípus számára, piros foltok és irritáció nélkül a test bármely részén. A bőr bársonyos és egyenletesen sima marad gyantázás után, mivel a gyantába csak a szőrszálak ragadnak bele, a bőr nem. Vékony rétegben is maximális a szőrtelenítő hatása, gyantalehúzó csík nem kell hozzá. Gyorsan megszárad, ragacsos érzet nélkül. Önmagában használható zsírben oldódó wax. Elasztikusságát egy speciális filmszerű formulát képező polimer hozzáadása biztosítja. A gyanta extra rugalmassága biztosítja gyengédségét, hogy a szőrtelenített felületen ne jelenjenek meg piros foltok a gyantázás után, szőrtépésnél semmilyen trauma ne érje a kezelendő bőrfelületet. Alacsonyabb hőmérsékleten is könnyen kenhető és könnyebben használható, mint a hagyományos gyanták, ezáltal a túlzott hőhatás kellemetlenségei is elkerülhetőek a vendég számára. Kókuszolaj bőrpuhító, rugalmasító, tápláló és bőrvédő hatásának köszönhetően extra puha bőrt és kellemes bőrérzetet biztosít gyantázás után is, így használata a száraz bőrök esetében kiemelkedően ajánlott.

Teljes értékű és extra gazdag összetevő, mely gondosan vigyáz az epidermisz természetes hidrolipid egyensúlyára, egyben megóvja a bőrt a környezeti hatásoktól és védő, nyugtató hatást fejt ki kisebb irritációk és kirepedezés esetén.

Használat: melegítse fel a gyantagyöngyöket gyantamelegítőben 55 fokra. Érdemes használat előtt egy kis felületen gyantapróbát végezni. Miután a wax krémes állagú lesz, egyenletes rétegben kenje fel a szőrtelenítendő területre. Majd távolítsa el a szőr növekedésével ellentétes irányban egy mozdulattal. Utána a gyantamaradékokat távolítsa el a Lady Stella Csipkebogyó gyantázás utáni lemosó olajjal, majd kenje át a bőrt a Csipkebogyó Gyantázás utáni nyugtató balzsammal. Professzionális használatra.

Kiszerelés 400gr

Minőségét megőrzi felbontás után 24 hónapig

Made in Italy

Tulajdonságok
Márka:
Ro.ial
Vélemények
Jelentkezzen be az értékeléshez.